Ondernemen in de markante omgeving van weleer met het oog gericht op de toekomst!

De Zaanstreek heeft een rijke geschiedenis van bevlogen, innovatieve en succesvolle ondernemers. Het rijksmonumentale Pakhuis Saigon (1898) is onderdeel van deze geschiedenis. Ooit in gebruik als pakhuis voor de rijstpellerij, biedt Pakhuis Saigon nu onderdak aan diverse energieke bedrijven. Hier komt de geschiedenis en de toekomst van de Zaanstreek samen.

Fraaie monumentale kantoorruimte

Rijksmonumentale rijstpellerij

120 Jaar geschiedenis

TE HUUR

Altijd al gedroomd van uw bedrijf in een monumentaal pakhuis aan de Zaan én op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam?

Beter wordt het niet: huren in één van de mooiste, monumentale gebouwen aan de Zaan. Waar vroeger de schuiten aan de kade aanlegden om rijst te laden en te lossen, is Pakhuis Saigon vandaag de dag dé plek waar ondernemers elkaar treffen. Ziet u zichzelf al zitten tussen de oude, originele gietijzeren kolommen die rijkelijk aanwezig zijn om het originele houten plafond dragen? Het is binnen handbereik: We hebben representatieve kantoorruimten beschikbaar!

Pakhuis Saigon is volledig gerestaureerd met behoud van authentieke details en gecombineerd met moderne technische voorzieningen. Er is oa een lift aanwezig, een centrale hal met intercom en cameratoezicht.

De locatie is spectaculair te noemen: aan de Zaan heeft u een prachtig uitzicht over het water en kijkt u uit op de koopmanshuizen aan de overkant. U kunt van dit uitzicht ook genieten bij de buren op het terras: in de Batavia zit Grand Café de Bataaf.  Verder zijn diverse winkels op loopafstand.

Vanaf Pakhuis Saigon rijdt u op 10 minuten aan op Amsterdam. Aan de achterzijde is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Hier bevindt zich ook de fietsenstalling. Het openbaar vervoer (trein en bus) is op  loopafstand van het pakhuis.

Neem vrijblijvend contact op met onze makelaar voor meer informatie:


Gunther Bedrijfsmakelaars:

Pieter Ghijsenlaan 19
1506 PW Zaandam
Contactpersoon: Dhr. Tom Gunther
075-6141616 | 06-53189515
tom@guntherbedrijfsmakelaars.nl


N. Pronk & Zn. Beheer B.V.
Kloveniersburgwal 107
1011 KB Amsterdam
Contactpersoon: Dhr. N. Pronk
020 – 626 64 90
info@pronkbeheer.nl 

LOCATIE

Pakhuis Saigon
Veerdijk 40
1531 MS Wormer